GhasedakOnline.com

First Page








  Shrink Font Grow Font  Sep 1, 2004

Issue 11


 سميه سادات
 دانشجوی مهندسی صنايع، دانشگاه تورنتو

از سخنرانی چه خبر:

در روز ۱۳ اوت، دکتر هوشنگ‌ امیراحمدی پیرامون «امنیت ملی، توسعه، دموکراتیزاسیون ایران، و رابطه‌ی ایران با آمریکا» در دانشگاه تورنتو سخنرانی کرد.

به همت کانون ایرانیان دانشگاه تورنتو در جلسات هفتگی آگورا،  در روز ۱۴ اوت دکتر محمدرضا باطنی پیرامون «نگاهی به جامعه‌شناسی زبان» ، در روز ۲۱ اوت لیلی پورزند پیرامون «دادگاه‌های اسلامی در آنتاریو»، و در روز ۲۸ اوت شهرام خلدی درباره‌ی Iranian Political Psyche: 60 Years After Reza Shah سخنرانی کردند.

در جلسات گروه نگاه در روز ۲۰ اوت حاضران پیرامون برنامه‌ی اتمی ایران بحث کردند.

از انجمن‌ها چه خبر:

کانون ایرانیان دانشگاه تورنتو در روز ۷ اوت پیک‌نیکی در حوالی تورنتو برگزار کرد.

از نشریات چه خبر:

مجله‌ی کانادایی The Walrusدر شماره‌ی مشترک ماه‌های ژوئن و اوت خود مقاله‌ای با عنوان Iran's Great Game منتشر کرد.

روزنامه‌ی تورنتواستار در مقاله‌ای به معرفی زندگی آلفرد مهران (مهران کریمی ناصری)، یک ایرانی که فیلم ترمینال با نگاهی به زندگی ۱۶ سال گذشته‌ی وی در فرودگاه فرانسه ساخته شده است، پرداخت.

نادر هاشمی، دانش‌جوی دکترای علوم سیاسی دانشگاه تورنتو، در مقاله‌ای در روزنامه‌ی گلوب‌اندمیل در روز ۱۰ اوت به بررسی تقلای محافظه‌کاران در ایران به دنبال ماجرای زهرا کاظمی و بروز تنش‌های عراق پرداخت و آن را نشانه‌ای درماندگی آنان دانست.

رضا براهنی، استاد دانشگاه تورنتو و رییس سابق انجمن قلم کانادا همراه با اَلن کومین در مقاله‌ای در روزنامه‌ی تورنتواستار در روز ۱۳ اوت به بررسی مواضع اصلاح‌طلبان و محافظه‌کاران در ماجرای کشته‌شدن زهرا کاظمی پرداختند.

از سیاست چه خبر:

پتیگرو، وزیر امور خارجه‌ی کانادا گفت که کانادا امکان تحریم ایران را در اعتراض به کشته‌شدن زهرا کاظمی رد نمی‌کند، اگر چه تحریم اگر تنها از سوی کانادا و بدون پیوستن اتحادیه‌ی اروپا و آمریکا باشد چندان فایده‌ای نخواهد داشت. وی هم‌چنین جریان دادگاه رسیدگی به پرونده‌ی زهرا کاظمی را مضحک خواند.

Governer General کانادا به نامه‌ی جمعی از ایرانی ‌- کانادایی‌ها که به استفاده‌ی وی از لغت «خلیج عرب» به جای «خلیج فارس»‌ در مصاحبه‌اش با رادیو CBC اعتراض کرده بودند، پاسخ داد. او از ایرانیان به خاطر دقتشان تشکر کرد و به خاطره‌ی سفرش به «خلیج فارس» اشاره کرد.

دیگر چه خبر:

بنیاد خیریه‌ی کهریزک (وابسته به آسايشگاه معلولين و سالمندان كهريزك ايران)  برنامه‌ی پیک‌نیک تابستانی خود را در روز ۱۵ اوت برگزار کرد.

به همت تلویزیون شهرما و رادیو صدای روز، فستیوال تابستانی ایرانیان در روز ۲۱ اوت در میدان مل‌لستمن برگزار شد.

در روز ۲۹ اوت برنامه‌ی گیتار توسط باقر موذن و شاگردانش در North York Central Library اجرا شد.

از آینده چه خبر:

اعضای کانون كانادايی مهندسان و معماران ايرانی (مهندس) در روز اول سپتامبر به بحث آزاد پیرامون «مروری بر گذشته، نظری به حال و نگاهی به آينده‌ی مهندس» خواهند پرداخت.

کانون ایرانیان دانشگاه تورنتو در راستای تشکیل گروه کر ایران، از کلیه‌ی نوازندگان موسیقی سنتی و پاپ ایرانی دعوت می‌کند که در روز ۱۲ سپتامبر در اتاق موسیقی Hart House در دانشگاه تورنتو حضور به هم رسانند.

در روز ۱۷ سپتامبر سومین کنسرت اتحادیه‌ی کمیته‌های فرهنگی جوانان به نفع موسسه‌ی توانبخشی معلولین ذهنی بچه‌های آسمان برگزار خواهد شد.

آموزش و پرورش منطقه‌ی يورک اقدام به تشكيل كلاسهای رایگان زبان و فرهنگ فارسی براي دانش آموزان از مقطع Kindergarten تا کلاس هشتم نموده است. اين كلاس‌ها از تاريخ ۲۵ سپتامبر برگزار خواهند شد.

به همت کانون ایرانیان دانشگاه تورنتو در جلسات هفتگی آگورا در روز ۱۱ سپتامبر سهیل پارسا پیرامون‌ «مهاجرت، فرهنگ، و جابه‌جایی(transmission)» و در روز ۱۸ سپتامبر Rob Simms درباره‌ی «هنر، فرهنگ، و هوشیاری» صحبت خواهند کرد. روز ۲۵ سپتامبر نیز دو فیلم Blue like a gunshot و The tree that remembers با حضور مسعود رئوف (کارگردان) و شکوفه سخی به نمایش درمی‌آیند. عنوان این جلسه‌ «خاطره‌ی دیروز در تجربه‌ی امروز: نگاهی به خشونت حکومتی و محصولات فرهنگی پس از انقلاب» خواهد بود.



.:top:.




Send Comments
Archive